BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 28 November 2012

ORANG BARU ♥



ORANG BARU , oh orang baru , orang baru nie bakal tiba , bakal tiba.. tapi bukan tahun nie , tahun depan ... tak sabar nie.. he >_< EXCITED wey !!
orang baru nie bakal tiba myb bulan 5 tahun depan , tengah tggu ja nie.. ;)

bila orang baru tu datang aku bakal jadi MAKCIK ! mak chik okey !
macam dah tua lak mak chik- mak chik nie.. erm , (terima kenyataan farah ) ^_^ mmg dah tua pun ! hee ;)

kalau orang baru tu datang nak suruh dia pggil aku apa ek ?
MAK CIK FARAH ? MAMI FARAH ? CHIK FARAH? 
semua macam sweet-sweet ja kan ? , EXCITED  nie ! >_<
teruk la hang nie farah oit.. lambat lg BABY 2 nak keluar dah kalut bagai.. mak pada baby nie pun x kalut , hang ja EXCITED lebih !! ish =D 
( maap la , kita suka budak-budak , tu yang kalut bagai la wey ) kawan-kawan aku banyak dah jadi mak cik kot ! , dulu anak buah depa yg panggil aku mak cik , kali nie, nak juga anak buah sendiri yang pggil aku MAK CIK =)
okey tu ja nak cita , bhai =)

 nie muka bakal jadi MAK CIK =)♥

Saturday, 22 September 2012

♥ KAWEN ♥

 
fuh... fuh....fuhhhhhh , tiup sikit  berhabuk nie lama tak cuci , hee =)
back to the stroy mory kita na =)
masa dah berlalu , cepat gila kot  , tup , tup dah nak penghujung bulankan ?
semangkin lama , semaking tua la kita nie pon kan..
tapi bukan itu yang fara nak citakan , fara nak citakan yang akak and abg sulung farah dah kawen =) ALHAMDULILAH , sampai suda jodoh depa kan =)
kami juga turut merasa kebahagian mereka , maklumla , keluarga semakin bertambah =)
mak and abah pun bukan main seronok lg , dapat menantu katakan...
biasa la menantu sulung and sekali gus plak dapat menantu dua owg , 2 in 1 owg kata =D
 
 kakak ft abg ipaq
 
 
 abg n kak ipaq
 
mak and akak , time nie time malam berinai
bahagia kan mak =)
 
bahagiakan depa semua =)

selepas ja kak ft abg kwen nie , kehidupan fara juga berubah  , x semacam dulu lg..
dulu sebilik dgn kak , seumah dengan abg , kini x , sebilik dengan adik n abg pon dah ada umah sendiri , kekadang ja kami jumpa... =(
dulu kerap juga lepak ft kongsi-ii cita dgn kaka , now , urm , compom jrang la , akn dia nak layan kita kan? mesti kena layan laki dia ja , hee =)
abes lepas nie nak kongsi cita dgn sapa lak ? urm , akan dengan adik dia 2 baru ja 12 tahun , mana nak paham yg kita punya cita neh , huh !
x pa la , walaupun dah x macam dulu kami ttp jumpa gak , coz akak dok 1 umah dgn kami lg , t kalaw dia pindah , semanking berjauhan la...=(
banyak aktiviti yg x dpt kami lakukan bersama lg , nak kuar pon x ley dok kerap sgt , dia pon ada bajet dia juga kan ? kena paham la kan...

dulu dok kongsi baju , dok kongsi barang make up , dok kongsi 2 , dok kongsi nie , haha =D sep bajet katakan , now ?? mmg x boleyh nak kongsi la kan , dia uh dah jadi bini owg =)
now fara dah kena beli sendiri , now baru taw susah or x hidup kena berdiri d kaki sendiri nie  , hee =)
 
APA2 PON AKAK N ABG KAK CHIK SAYANG SANGAT2 KAT KAK AN ABG , SEMOGA BAHAGIA SAMPAI KE ANAK CUCU , AMIN N CEPAT DAPAT BABY , X SABAQ NAK JADI MAKCIK NIE , HEE =D
 
 myhero =) jgn salah sangka ea , nie abg kandung cek taw , dia la owg yg terpenting dlm kenduri nie , x dak dy entah la cam na , dia la yg byk tolong kenduri nie , t kenduri abg chik depa tolong plak taw, depa x tlong kita sekeh depa , haha =D 
dia kata x tahun nie , myb 3 tahun lg na kawen , dy kata sekali nak buad nan fara , mcm la fara pon dah compom nak kwen kan , haha =)
apa2 pon semoga cepat kwen ea abg chik =)
 now abg chik la plak tempat kak chik share2 na , =)

 wey  thanx taw mai knduri aq , walaupun hampa semua x jadi nak kadi mentara , hee =D 
 cik mas , nik n pia , thanx juga mai knduri aq , wlpon jauh hmpa ttp mai juga , thanxs wey =)
 

 
 nak bercinta dah bercinta , nak bertunang pon dah bertunang , nak kwen pon dah kwen , cuma tggl nanak dpt BABY ja , hee , cepat2 nak jadi makchik nie , huhu =D
SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU + CICIK , AMIN 
 
 
  Hi , merah juga saya , ikot tema akak , hee aummmm ^^

Wednesday, 18 July 2012

TAKUT T_T




 

TAKUT , serius aq takut sekarang nie... :(
aq takut sngat3 T_T
macam-macam aq dengar , serius , sumpah aq , takut :( dengar kawan aq cerita pon , aq nangis , aq x boleyh tahan , aq takut , takut bnda nie jadi kat aq... :( :( :(
ya , kita hanya merancang , ALLAH yg menentukan , 2 aq tahu !!
tapi semua orang x mau dengar perpisahan yg terjadi nie...

kawan aq nangis sebab putus cinta ,
nak tahu kenapa ???
sebab PERCINTAAN JARAK JAUH...
aq pon tengah bercinta jarak jauh ...mungkingkah ini akan terjadi plak pada aq ? aq sendiri pon x tahu..
aq hanya merancang , tuhan yang menentukan....

aq tahu , kadang-ii bercintalah 10tahun pon , klw bukan jodoh kita , kita ttp x akan bersamaKAN ?
aq paham , apa yg boleyh buat? kita kena redha dengan apa yang terjadi , kena kuat , kena lawan hati yang sakit nie...
tapi bukan senang nak hadapi dugaan nie... :(
PERCINTAAN JARAK JAUH nie , memang sukar dan banyak dugaan..
ya aq taw...terlalu banyak risiko...
kalaw bukan c girl yg berubah hati , c lelaki yg akan berubah hati..
paham sngat la bila berjauhan nie , kita x nampak apa yg pasangan kita buat , kita selalu curiga pada pasangan kita , selalu gaduh?
sebab gaduh hanya perkara  yang kecik , x percaya pada satu sama laen.
kadang-ii bila kita keluar kita nampak pasangan-ii len bersama , tpy kita x boleyh jadi macam 2 , sebab  pasangan kita jauh.. :(
aq juga berada di dlm situasi ini..:(

YA ALLAH  kuatkn hambamu ini , tabahkan hati hamba mu ini , permudahkan la jalan hamba mu ini...
satukan hubungan kami berdua hingga akhir hayat kami , jodohkan kami berdua AMIN ...
ya aq x boleyh tipu hati aq , aq terlalu sayangkn dia , terlalu rindukan dia , setiap hari aq berdoa agar ALLAH jodohkan kami...AMIN...
  
 saya hanya merancang , ALLAH yang menentukan semuanya , awa , awa , awa juga doakan hubungan saya dan c dia okeyh...:) AMIN ...

b cyg sayang b taw , INSAYAALLAH , ada jodoh kita , x kemana , kita pasti akn bersama ♥ ♥ ♥ : )
cyg sentiasa doakn hubungan kita...AMIN

Tuesday, 10 July 2012

RINDU T_T



 RINDU!!
pengorbanan amat la penting dalam kehidupan kita..
tambah-tambah dlm satu perhubungan.. T_T
serius , sumpah sangat2 aq rinduu dia , rinduu dia sangat2 T_T
 
aq nanak dia , nanak jumpa dia , nanak tengok muka dia , nanak sembang nan dia face 2 face..
aq nanak semua 2.. tapi skunx memang x dpat... T_T
percintaan jarak jauh nie memerlukan pergorbanan yang banyak..
ia aq taw...tpy kadang2 aq x boleyh nak terima kenyataan 2...aq nanak dia , nanak dia gak... :(
 
 kadang2 pasai benda kecik pon kami gaduh , sebab apa ? sebab aq perlukan dia d sisi aq , aq nanak dia ada depan mata aq....T_T
tpy 2 semua x munking terjadi , aq n dia berjauhan...:(
b cyg nanak b , cyg rindu b , cyg sayang b sangat2 ,sayang ketat2 taw  :(
bila kita nak jumpa b ? dah lama kita x jumpa b , wlpon kita pernah jumpa sekali ja selama 7 bulan kita menjalingkn hubungan nie , tpy now cyg terlalu rindu kan b...cyg nanak b..
napa kita d takdirkan hidup berjauhan b ? napa ? :( :(
cyg nanak b , nanakkkkk :(


cyg rinduu saat kita ada dengan fmly b , cyg rindu sgt...b jnji nak datang jumpa cyg kan ?
cyg tunggu b taw...
setiap kali cyg rindu b msti cyg tengok gmbar b , pas 2 cyg nangis..:( 

kadang2 kan bukan x mo paham keadaan dia yg keja , yg berjauhan ?? :(
yang perempuan mesti taw kan ? mcm na perasaan kita klw kita terlampau rindukn someone 2 ?
asyik tebayang2 ja kenangan bersama dia kan ?
T_T
kami hanya merancang , Tuhan yg menentukan semuanya 
kami hanya mampu berdoa semoga kami berdua ada jodoh , semoga hubungan kami perpanjangan hingga ke akhir hayat kami..AMIN
awak , awak semua doakn hubungan saya dengan si dia okeyh :)
 



azly saya :)
miss u buncit :(
 
video 
 
dengar lagu nie , best , azly farah nanak macam nie taw...
lebiu 

Sunday, 29 April 2012

CUTI TIME ^_^





 

hai !!! ^_^
 hidup nie membosankan kan klw kita tak buat aktiviti2 yang menarik ?
yaa!!!! tambah2 time cuti kan ? :(
cuti banyak pon merungut , cuti sikit pon merungut..hee :)
biasalah, manusiakan?? paham2 saja la :D

cuti memang la banyak , bukan tak bole nak balik kampung , tapi saja gedik tak nak balik kampung...
tempat study farah dekat saja dengan rumah , tak jauh kan pneng dengan perlis?..
saja gedik tak nak balik.. hee ^_^
kawan2 farah banyak yang dekat2 semua balik kampung masing2...
farah tak nak balik bukan apa , kalaw kerap sangat balik , tak rasa nikmat hidup merantau nie , rindu family :)
teringin nak rasa hidup berjauhan dengan mak abah nie.. gedik kan ? memang gedik pon , boleh balik, tapi saja ja tak mau balik..tapi bila time rindu  mak abah , menangiss sampai bengkak mata2.. hee >_<
 
PERLIS? sebenarnya perlis nie bukan ada apa2 yang menarik...nak kata ada WAYANG? x dak..
ada MCD ? pon tak dak..nak kata ada banyak SHOPPING COMPLEX pon x banyak..
huhh :( nasib badan la dapat belajar kat sini.. :(
tapi untung sebenarnya dapat belajar dekat sini , dwit pon tak abiz , hee :)
tapi tak dak semua 2 pon dwit tetap abz gak :)  , dwit nie macam air saja , cepat sangat abz..huh :(
nak dapat punyalah payah , tapi time dah dapat punya cepat abiz...adatla kan ? ^_^

dah tak taw nak buat apa2 kan ? kan ? kan ? kami maen saidina , hari2 main saidina sampai lewat malam kami main..
memang seronak la kan?hilang segala bosan 2...
memang seronak , tapi yang tak seronok yerk kan ? kan ? kan ?
farah tak pernah nak menang langsung :(
sedey kan ? kan ? kan ? nasiiibbbb :(
deret kalah ja , tak no 2 kalah , no 3 farah dah keluar, pas 2 jaga bank , 2 ja keja farah setiap kali main saidina.. :( entah bila nasib nak menang kan ? ^_^

sampai la kesatu tahap 2 bosan sesangat-sangat kan ? tak taw nak buat apa kan ?
farah kan ? kan ? kan ? 
main make up - make up dengan kawan dan kak senior , kak senior 2 pon join.... hahaha :D
macam budak2 pon ada , umor dah 20 tapi peragai  macam budak-budak 5 tahun..well ;)
hidup nie bosan klw tak fun , so terlebih fun sangat jadi macam kanak2 rabina la..heee :)jap ag farah tunjuk gambar-gambar kami okey
 nie antara gambar-gambar kami ^_^



comel tak ? comel tak ?
comel kan ? hee  ^_^ ,
 




 nie entah la gambar minah mana yang TERSESAT , hee ^_^
wat tak nampak sudah la erk.. ;)

hidup nie cuma sekali saja seumur hidup kan ?
so , kita enjoy la.. lalala ^_^
enjoy , enjoy juga , batas2 dia masa ada dan masih perlu kita utamakan okey sayang :)
love u all , muaaahhhh
 

Friday, 27 April 2012

♥ LOVE STORY WITH ADAH ♥







 
 
Thanx adah sebab sudi ajar farah join : )
sebelum farah join story nie , farah dah baca banyak entry bekenan story love with adah nie , 
semua story sweet sangat n farah doakan semua bahagia dengan pasangan masing2
AMIN !
 
cerita farah x menarik sangat pon , tapi farah cuba jadikan yang terbaik untuk sapa2 yang baca entry nie ^_^

 farah try okey ♥   
  
1. BANNER 






 2. CERITA BERMULA

 dulu farah nie orang susah , x dak lappy , so hanya mampu beli pon enset , 2 pon abah yang tolong belikan.
klw tggu farah , entah bila la mampu nak beli kan ? :D
dulu x pandai nak berFB FB nie , dulu farah layan BOTS..
BOTS nie kena dwit , setiap minggu ptong 2 ringgit..
dah boring , so , x kesah la nak potong berapa banyak pon kan ? janji dapat hilangkan boring. ^_^
 
hampir dua tahun berbakti dekat BOTS 2 , akhirnya farah terjumpa 1 mamat nie , entah dari mana dtg..
nak kenal2 dengan farah..
memang buat BOTS 2 nak kenal2 kan ? so farah kata kenal jew la..
kami kawan n berkawan..
dulu setiap saat , setiap minit , setiap jam , muka farah nie kat dalam BOTS 2 ja..
BOTS 2 klw kita dah HOT jadi cam ganja , sekali buka rasa nak buka ja.. hee : )
 
1 hari 2 , c mamat 2 mintak no fon , adat la kan ? bila dah kenal nak no fon.. 
so , farah pon kasi la (dengan muka tak malu ) ^_^
lepas tu kejap kami chat dlm BOTS , kdang mcg ja..
tengah2 mcg kan c mamat 2 tanya farah ???
 

c mamat :awk jom couple ?
farah   : x nak...
c mamat : napa awk x nak ?
farah   : sebab saya x percaya pada cinta BOTS n cita jarak jauh.
c mamat  : kita bole cuba kan ?
farah   : cuba utk apa ? hanya utk suka2?awk dekat KL,saya plak
          dekat PENENG , macam mana nak jumpa?
c mamat : alaa , PNENG dgn KL , bukan jauh sgat , saya bole dtg
          jumpa awak.. (ayat lelaki faham2 ja la)
farah   : saya tetap x nak....
 
c mamat 2 cuba pujuk farah n yakinkan farah yang dia betul2 serius nak..bagi farah 
laki nie bila nak manis ja ayat dia kan ? t bila dah dapat , hmm paham2 saja la kan ??hari2 mcg benda yang sama dia asyik ulang , COUPLE , COUPLE dan COUPLE..sampai dah bosan dengar..
last2 farah kata ..................
farah  : ok kita COUPLE...tpi ada syarat ?
c mamat: apa syrat dia ?
farah  : kita cuba couple , tapi klw saya rasa x bole teruskn 
         hubungan nie , kita putus ? ok ?
c mamat: ok , tapi saya akn yakinkan awak..thanx awak..

sebenarnya c mamat 2 memang sweet , baik tapi sebab farah fikir semua laki sama , selepas seminggu 2 farah mintak PUTUS...dia x nak..farah kata nak or x nak farah tetap nak putus..
dia x taw nak wat apa , dia terima n kami xberhubung lg..
dan farah teruskan hari2 farah mcam biasa..masih bersama BOTS dan berkawan seramai-ramai yang bole.. ^_^

tiba2 ujung tahun 2011 ada satu no nie miscall farah , dah orang miscall mesti kita akn tanya sapa kan ??
farah  : sapa nie ? 
??     : awak farah kan ? 
farah  : ya.. tapi awak sapa ?
??     : saya azly...
farah  : azly mana ?
??     : saya nak col awk bole ?
farah  : col la...
 dia pon col la.....baru la dia cita sapa dia , dia tanya masih ingat lagi x dia sapa ?
ingat punya ingat baru la farah ingat sapa dia sebenarnya.. ?? dan c mamat 2 orang yang sama...
kami berkawan balik , x niat pon nak teruskan hubungan dulu..tapi dia selalu mengimbas kembali cinta seminggu kami dulu... ^_^
farah pon hanya menjadi pedengar setia la..mls nak ambil port dah.
semakin hari kami semakin rapat , tiba2 tuupp kami COUPLE ♥   

PERCINTAAN JARAK JAUH
orang kata bercinta jarak jauh nie sekadar nak main2 ja , x serius pon..bukan setia pon , sebab kita x tahu apa dia wat kat sana n dia pon x tahu apa yg kita buat kat sini ? RIHGT?
tapi bagi farah x , wlpon bercinta jarak jauh farah tetap setia pada yang satu..hee :)
sebenarnya bercinta jarak jauh nie memang la sukar n banyak sangat dugaan..
ya farah akui kadang2 farah sendiri curiga dengan dia , kadang farah fikir , setia kah dia ? serius ka dia dlm hubungan nie ? tapi farah cuba kuat n percaya pada dia..begitu juga  dia.. :)

setiap kali dia balik kampung , mesti dia akan suruh farah cakap dengan mek(mak) dia la..
dia nie sebenarnya orang kelantan , tpy bekerja dekat KL..
so , bila cakap dengan mek dia , paham2 la kan bahasa kelantan dengan bahasa pneng nie cam na ? x paham pon buat2 faham la..^_^ (nak jaga hati)
mek dia selalu ajar farah p kelantan..bila ckap nan mek dia jew mesti bab kahwin ? malu pon ada gak >_<
muda lagi kot , x nak la kawen awal2...stdy pon x abz lagi , nie dah ckap bab kawen ? memang tak la kan? hee :)

sampai la 1 hari 2 farah buat keputusan nak p kelantan , sebab utama nak p kelantan sebab farah teringin la,seumur hidup frah x penah jejak kaki d kelantan lagi...so , farah ckap la dengan dia..dia pon ambil cuti..kami balik sama2.dia balik kelantan dari kl , farah plak dari perlis..cuma gtaw t masa farah sampai sana dia yang akan ambil..
sebenarnya kami x penah jumpa pon , hanya bertukar2 gambar hari demi hari...
farah tawakal ja , klw dia betul2 iklas dengan farah dia akn terima farah seadanya..
sampai ja di kelantan dia ambil , first time face 2 face dengan dia..huh.. hanya Tuhan ja tahu apa yang farah rasakan ? mula2 jumpa farah x banyak ckap , yang farah tahu senyum ^_^
lepas 2 balik umah dia , jumpa semua family dia , takut , malu pon ada gak..tapy dah sampai kan ? akn nak patah balik plak ? farah pon duduk la kat umah dia , ALHAMDULILAH , semua family terima farah seadanya... ^_^

seharian duduk dengan dia dekat umah macam kami nie laki bini lak.. :P
dia terlalu sweet sangat ,memang gembira sangat dapat jumpa dia..
face 2 face nan dia...huhhhh ♥ 
time kami makan berdua kan ? bole lak mek dia kata patut berselera farah makan, tunang dia temankan ?
malu kot , >_< x tahu nak letak mana muka nie taw...
dia selalu nyakat farah , mentang2 la farah x tahu nak kecek kelantan , bole plak dia dan adik2 dia buli farah 
:( 
 klw farah cita pasai laki lain kan , dia mesti kata 'genya gtu la genya '(gatai gtu la gatai) ^_^
seumur hidup farah , first time jumpa dia , jumpa sekali family dia...huh , cam x percaya ja..rasa macam, mimpi  tpi 2 la hakikat dia.. hee : D
kami x sempat nak snac pic berdua... :(
masa dia nak ambil pic nan farah , farah kata alaa , jap2 ag la kita ambil gmbar , kan farah ada nan dia lama...
last2 malam 2 farah terpaksa balik pneng sebab ada hal kecemasan.. :(
so , perjumpa kami hanya sekejap... :( 
tapi farah still berasa bersyukur :)

dia la ?? n c mamat tuu 
MOHAMAD AZLY BIN MOHAMAD ZAINI
farah hanya mampu berdoa semoga hubungan kami berpanjangan hingga ke akhir ayat kami...
kami hanya mampu merancang Allah yang menentukan segalanya.. ♥ 


maap klw cerita farah nie panjang n x menari..tapi farah dah cuba lakukan yang tebaik..
thanx pada sesiapa yang sudi membaca ;)

Friday, 20 April 2012

♥ 10 APRIL 2012 ♥





 
Entry nie sebenarnya dah lama farah nak tulis , tpy masa x mginzinkan :(
broadband farah buat hal...lembab...eeee , rasa bengang ja dgn brok nie...tpy sabar ja..
sabar punya sabar sekarang baru la berkesempatan nak tulis entry nii.. ^_^

10 APRIL 2012
tarik yg cukup makna dalam kehidupan farah , setiap kali tarik nie tiba usia farah akn meningkat , meningkat n meningkat..
masuknya bertambah-tambah tua la.. ^_^
tua2 gak tapi pragai masih cam budak.. well :)
 
dengan datangnya 10 APRIL 2012 nie farah rasa bersyukur sangat2 , sebab farah masih hidup di dunia nie , masih bole melihat , masih bole mendengar , membuat2 apa saja macam orang lain.. alhamdulilah , bersyukur sangat2.. :)
 
tahun x macam tahun2 sebelum nie , sedikit sedih  :( tapy tetap berasa gembira.. : D
tahun nie farah sambut BIRTHDAY tanpa mak abah n semua family :(
memang sedih sangat2...
setiap tahun sebelum nie mesti smbut dengan semua family..
bukan setakat birthday farah ja , semua birthday family farah tak smbut sekali sebab farah berjauhan dengan family :(
 
walaupun farah jauh dengan semua family farah , family farah tetap di hati farah ^_^
 sayang-sayang semua family farah muaahh 
ramai yng antar mcg BIRTHDAY kat farah , tapi satu ja mcg BIRTHDAY yang paling paling sedih n farah terharu , mcg nie HAPPY BIRTHDAY BUAT ANAKU TERSAYANG , SEMOGA BERJAYA DLM CITA2 YG KAK CHIK IMPIKAN
memang farah menangis sangat2 dpat mcg nie dari mak :'(
" mak terima kasih jadi mak yg terbaik tok kak chik , jaga kak chik dari kecik sampailah kak chik besar sekarang nie..terima kasih beri didikan yg terbaik pada kak chik.. jasa mak smpai bila2 x dpat kak chik nak balas..kak chik sayang mak sangat2..terima kasih mak , terima kasih abah.. "
bila dah berjauhan dgn family , tggl kawan ja la tempat nak mengadu , nak bermanja , nak tumpang kasih.. hee :) kali nie BIRTHDAY farah , farah dpat kek gak , kawan farah blnja..dia la yg wat sgala2nya tok farah , terharu sngat2..ingat kali nie dah x dpat nak mkn kek :( tpy dapat gak mam kek , sedappp :)
bukan setakat kek , teloq , kunyit air2 yg basi, sabun dan banyak lagi la pon farah dapat , nak marah pon x guna dah kena kat badan nie . bau dia perggghhhh memang busukkk ah , x pasai2 kena mandi time pagi2 buta..abz baju kena buang kena kunyit , memang tak kuaq la kan ..saboo ja la..owg kata BIRTHDAY GIRL tak bole marah..memamg tak marah cuma geram ja.. >_<
apa2 pon thanx sangat2 pada kawan kesayangan farah iaitu intan syagini binti rosli..yang sentiasa ada dengan farah time susah n senang..sampai bila2 pon unx tetap kawan aq dunia akhirat wei..aku sayang sangat2 kat unx..tpi unx tggu birthday unx nanti..siap aq kerjakan..
thanx pada semua yang ingat n wish BIRTHDAY farah.. ; )
 nie la kek BIRTHDAY farah.. cantikan ? meme sedappp ahhhh ^_^
nie la FARAH n INTAN.. hope kami sahabat smpai bile2..sayang unx weii..thanx tok semunya..thanx jadi kawan aku.. :)